Иска ли още деца Графа?

Пловдив Лайф

25-02-2013, 17:54

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Пловдив бе поредна спирка от националното турне на Влади Ампов

Графа покачи температурите на нощен Пловдив. Градът ни е поредната спирка от националното му клубно турне. А кое по ред е то?

И аз вече не зная, шегува се Влади Ампов.

В последния ми видеоклип към парчето "Causa Perduta" се появява акула. Това не е случайно, в живота ми има много от тези хищници – хора, които дебнат да те нападнат. Като цяло, в тази песен има много истини и всеки от нас намира по малко от тях, разказва той.

Освен на добро развитие в кариерата, Влади се радва и на прекрасно семейство. Носят се слухове, че певецът иска да има още един син.

Мисля, че няма родител, който да каже, че не желае да има повече деца. Моите са две и съм много щастлив от този факт. Те са нещото, което ме изпълва изцяло и ме кара да се чувствам пълноценен. Това е най-важното. Ще видим какво следва., коментира той този въпрос.

След последната семейна почивка на Канарските острови, Графа сподели, че обикаляйки света през годините си е направил извода, че има и по-добри места за живеене от България. Лично той обаче смята, че нашата страна дава на хората едно уникално усещане, което е незаменимо. Харесва му да посещава нови дестинации, но не би живял никъде другаде със семейството си в момента.