Най-добрите стажанти на БСУ с награди от общината

Мисия Бургас

26-02-2013, 06:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

БСУ пуска дистанционно обучение по европроект

Конкурсът е създаден през 2007 година и има за цел да стимулира академичното развитие на студентите

Петото издание на конкурса "Награда на декана" ще се проведе в Бургаския свободен университет днес. 

В рамките на събитието за поредна година ще бъдат отличени най-добрите студенти. За първи път община Бургас ще удостои със своя награда най–добрите възпитаници на университета, стажували в общинската администрация.

Трима са стажантите, които ще получат почетни грамоти и подаръци утре лично от заместник-кмета по образование и култура Йорданка Ананиева.

Калина Тончева и Анна Манукян печелят признанието, благодарение на усърдната си работа в Казиното през лятото на 2011 г.

Полина Ганчева пък е отличена за своя стаж в Общинско радио – Бургас през 2012 г. И трите момичета са възпитаници на Центъра по хуманитарни науки към БСУ.

Конкурсът "Награда на Декана" е създаден през 2007 година и има за цел да стимулира академичното развитие на студентите.

От няколко години между община Бургас и Бургаски свободен университет има подписано споразумение за сътрудничество във връзка с организирането и провеждането на стажантски програми за студентите от специалности "Връзки с обществеността", "Публична администрация" и "Право".