Добро утро във вторник!

Мисия Пловдив

26-02-2013, 06:46

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив

Добро утро, Пловдив.

Вторник е, чакат ни облаци, възможно е да завали кратък дъжд – не забравяйте чадърите. Все пак времето днес няма да е студено за сезона – температурите ще са между 4 и 8 градуса. Така че, усмихнете се, изпийте чаша кафе и "Добро утро".    

Днес в града ще е спокойно.

В 11 часа в конферентната зала на хотел Империал ще се проведе разяснителна пресконференция във връзка със стартирането на проект "Звено за социални услуги в домашна среда в помощ на лицата с увреждания от Район "ИЗТОЧЕН" – Община Пловдив". Той е по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "ПОМОЩ В ДОМА", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

От 13.00часа в залата на ОбС Марица започва благотворителен базар-разпродажба на мартеници, ръчно изработени от малчуганите в детските градини и  училищата, както и от бабите и дядовците им членове на читалища и пенсионерски клубове на територията на Община Марица. Събраните средства ще бъдат дарени на нуждаещи се.

Преди това от 10.00 часа ще се проведе сесия на ОбС Марица.

Следобед пък е станалият вече традиция протест срещу монополиста EVN. Недоволните се събират отново пред сградата на дружеството, за да поемат на шествие по пловдивските улици.