Котев: Оставам в Локо, ако не си намеря отбор в чужбина

Спорт

26-02-2013, 10:08

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

При Кокала имаше повече напрежение в съблекалнята, смята централният защитник

Най-опитният футболист на Локо (Пд) – Кирил Котев, изяви желанието си да остане на Лаута, ако през лятото не си намери отбор в чужбина. Шампионът от 2004 година разкри своите планове в интервю за „Тема спорт”.

Ето най-важното от изказването на Котев:

„Не съм подновил договора си, както се твърди в някои медии. Имам още 6 месеца от настоящия контракт и не бързам. На този етап изчаквам. Нямам намерение да форсирам нещата. Искам да остана тук. Нека никой не си мисли, че не желая да съм в Локо.

Ако преподпиша, ще го направя след края на първенството. Тогава ще седнем да говорим с ръководството, ако, разбира се, има желание от тяхна страна. Моето желание е да продължа да играя на „Лаута". Тук съм израснал и познавам много добре отбора. Чувствам се в свои води.

Шефовете много добре знаят какво значи Локо за мен. Имах няколко срещи с Веселин Марешки. Всичко е изяснено. Има една малка вероятност да не продължа да играят тук, ако изскочи някоя добра оферта от чужбина. Само тогава пътищата ни с отбора биха се разделили. Засега обаче няма такава.

При Стефан Генов младите момчета се успокоиха и показаха потенциала си. Явно напрежението при Велев се е отразявало. Аз лично нямах проблеми с Кокала, нямам сега и с Генов.