Рано му е на Ицо за Китай, отсече Пената

Спорт

26-02-2013, 13:21

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Явно на Своге стадионът е 2 пъти по-модерен от нашия, щом му дават лиценз, коментира Димитър Пенев

"Кой го кани Ицо? Това са несериозни работи!". Това заяви треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев по повод слуховете за оферта от отбор от Китай към Христо Стоичков.

Според медиите в Азия, Камата е очакван в скоро време в най-многолюдната държава за преговори с местния Далиен, който в момента е без треньор. "Той в момента е ангажиран в Литекс и не вярвам да напусне, коментира Пената, съобщава Sportline.bg. - Стоичков води много добър отбор. Рано му е още да ходи в Китай. Няма да го съветвам нищо, когато се видим в събота".

Стратега очаква победа за ЦСКА в предстоящото дерби с Литекс от първия пролетен кръг на шампионата. "Желая успех на Ицо. Всички в ЦСКА очакваме да домакинстваме на "Българска армия", но не зависи само от нас.

Явно на Своге стадионът е два пъти по-модерен от нашия, щом му дават лиценз", коментира иронично Димитър Пенев. Както е известно, Локо (Сф) ще бъде домакин край дефилето, докато все още не е ясно дали "Армията" ще получи разрешително за старта на сезона. Общинската комисия ще се произнесе по въпроса утре.