Tъпчат жриците в Брюксел в еротичен мол

Свят

26-02-2013, 14:49

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Идеята вече работи в Антверпен

През последните години в България моловете никнат като гъби, дори в работно време те са пълни. Но все още сме далеч от европейският опит и засега в нашите могат да се открият предимно кина, детски кътове, вериги за бързо хранене, магазини с дрехи, обувки или техника.

В евростолицата Брюксел обаче са решили наред със стоките своите услуги да предлагат и жриците на любовта. Идеята е да се обособи еротичен мол, в който да има както работещи момичета, така и магазини за секс играчки и всякакъв асортимент от стоки за по-интересен любовен живот.

Подобен мол вече е реализиран в Антверпен, като това има и социален ефект.

Идеята на политицте в Брюксел е молът да стане част от инфраструктурата в квартал "Скарбек", където в момента жриците вадят на показ тела зад витрини. Ако се реализира проекта на властите ще бъде въведен по-голям ред, а и ще се осигури по-спокоен живот на жителите на квартала. Сега те всяка вечер търпят подвиквания, подсвирквания и коментари на висок глас от клиенти или обикновени зяпачи, захласнати по проститутките.

Изгода щели да имат и самите момичета, практикуващи най-древната професия, тъй като ще се намали възможността да бъдат експлоатирани от сутеньори.