Добро утро в сряда!

Мисия Пловдив

27-02-2013, 06:42

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Показват система за плащане на данъците онлайн

Добро утро, пловдивчани! Вземете си чадър. Срядата идва с дъжд. Влажното време продължава. Вятърът ще се преориентира от североизток и ще започне да нахлува студен въздух. По високите части на планините дъждът ще премине в сняг. На места в Родопите ще има значителни по количество валежи. Температурите ще се понижат. Минималните температури ще бъдат между 1 градус, а максималните до 7 градуса.

От 10 часа в община Пловдив ще демострират нова онлайн система за плащане на местни данъци и такси. 40 минути по-късно в район „Тракия“ кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на района Костадин Димитров ще инспектират новостроящата се детска ясла, където приключват дейностите по грубия строеж.

От 11 часа в заседателната зала на общината ще се проведе пресконференция по повод старта на София филм Фест в Пловдив. Организаторът за града Борислав Лалев ще разкаже за най-любопитните заглавия.

От 11 часа в БТА КЦМ ще получи отличието „Зелен етикет за транспорт и мобилност“, което се връчва за първи път на българската индустриална зона КЦМ и оценява високо постигнатите резултати. Енергийна агенция – Пловдив ще изнесат данни за успешни стъпки и пример за бизнесрастеж на предприятието.

От 11 часа в хотел Тримонциум район Централен организират разяснителна пресконференция по проект „Живей пълноценно“, насочен към хора, които имат нужда от личен асистент. Районът набира хора с увреждания и желаещи да бъдат персонал. По време на събитието ще се раздават бланки за включване в проекта.

Баба Марта наближава. Купихте ли мартенички? Ако не сте ето едно събитие, което е точно за вас. В администрацията на район „Централен“ от 14 часа се организира благотворителен базар на мартенички, изработени от децата от дома „Олга Скобелева“. Те ще бъдат посрещнати от кмета на района Райна Петрова.

Също от 14 часа в административната сграда на район „Западен“ ще бъде открита изложба на рисунки по авторски есета на ученици от 3 клас от ОУ „Елин Пелин“. Темата е „Аз съм добър/а/“. Какво е да си добър и какво е добрина – на място ще ви отговорят авторите на есетата и рисунките.

Изложбата се организира по повод Световният ден за борба с тормоза в училище – 27 февруари, познат като Денят на розовата фланелка. Тя ще бъде подредена във фоайето на администрацията на първия етаж.

В Пловдивската драма се играят две представления от 19 часа „Български разкази“ на Голяма сцена и „Куклен дон“ на Камерна.