Разкриха последния SMS на приятелката на Писториус

Свят

27-02-2013, 10:25

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Реева писала на съквартирантката си

Разкриха последния SMS на приятелката на Оскар Писториус - Реева Стеенкамп.

Тя е писала съобщение на съквартирантката си в нощта, в която беше застреляна, в който казва, че няма да се прибира вкъщи, защото е "много късно".

Джина Майерс, която е делила един апартамент със Стеенкамп в Йоханесбург разкри, че този SMS е последният, който нейната приятелка е изпратила в живота си. Майерс призна, че е виждала Писториус няколко пъти и не го познава добре, но го е харесала.

"Това беше като всяка друга връзка. Нищо не изглеждаше притеснително. Тя беше щастлива. Беше много щастлива. Реева не беше тип, който да се оплаква от всичко, но никога нямаше да бъде с някой, ако той не я правеше щастлива. Тази година нейното мото беше "да съм щастлива и никога да не спирам да бъда", разказа Майерс.

В нощта на 14 февруари южноафриканския атлет Оскар Писториус застреля приятелката си Реева Стеенкамп с четири куршума в дома си. Спортистът твърди, че е объркал Реева с крадец, но се откриха доказателства, които оспорват това твърдение. Преди няколко дни Писториус беше освободен под гаранция. Реева Стеенкамп беше погребана в родния си град Порт Елизабет.