Мис Бургас Полина Добрева дефилира в благотворително ревю

Новото лице на Playmate Нели Вакъфова също ще участва в събитието в подкрепа на борбата с рака на маточната шийка

Ексклузивното ревю Lady`s fashion trends" ще събере топ красавици в бляскаво дефиле в бургаския "Гранд Хотел Приморец". Ослепителната Полина Добрева, която спечели приза Мис Бургас България 2013-а и Вирджиния Аврамова ще се демонстрират последните колекции на хитови марки. Шоуто е с благотворителен характер и е в подкрепа на борбата с рака на шийката на матката. 

"Реших мероприятието да е с благотворителна инициатива в подкрепа на борбата с рака на шийката на матката, това е болест срещу която можем да справим и е хубаво да се обединяваме в такива моменти", каза организаторката Ваня Кирова.

Националната състезателка по гинмастика Женина Трашлиева, която наскоро спечели среброто на Световната купа в София ще влезе в ново амплоа и ще дефилира за благородната кауза. Сред участващите модели ще се откри и едно от новите лица на Playmate Нели Вакъфова.

В ревюто ще бъдат показани най-новите колекции на марките "Валеа", модна къща "Тонена", спортно елегантните тоалети на "ZuElelments" и "PHARD", бижута "Сваровски" и бутик "LaFoi" с дизайнер Вяра Станчева. Съвети за най-подходяща прическа и грим, за празничния ден, ще ни даде професионалния екип на студио "Бонита" със стилист Йордан Василев.

Дефилето Lady`s fashion trends" ще се проведе на 6-и март в "Гранд Хотел Приморец" от 19,30 часа