Сапунката между Риана и Крис Браун на финал. Женят се

Полуголи сервитьори ще обслужват гостите, церемонията ще е през лятото

Повтръсналите с показната си любов Риана и Крис Браун са на път да представят последните епизоди от съвместната им сапунка. Те са решили да направят решителната крачка към олтара на тайна церемония това лято.

Двойката занимава феновете по света със своята променлива връзка, която премина през побоища, раздели, сълзи, за да възкръсне отново и да се стигне до Менделсон.

Както обикновено, информацията е на близки до бъдещето семейство източници. Според тях сватбата ще бъде в родния за певицата Барбадос през юли.

Церемонията ще бъде доста нетрадиционна и гостите трябва да са подготвени за дрескод.

"Те искат много огън и полуголи сервитьори", обяви близък до тях. Доста знаменитости вече са поканени. Очаква се близката приятелка на Риана - Кейти Пери да се опита да бойкотира церемонията, тъй като е недоволна от решението на певицата да се върне при Крис, четири години след побоя, който рапърът й нанесе.

R & B звездата беше осъден на общественополезен труд, след като брутално преби Риана преди раздаването на наградите "Грами" през 2009 г. "Това беше най-голямата грешка в живота ми. Но тя ме обича и ми прости, а сега аз работя усилено за нея", сподели Браун.