Кали отрича за порно клипа (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

27-02-2013, 14:10

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Пловдив събра Кали и Сашо Роман на една сцена

Двама от най-добрите ретро попфолк изпълнители в България взривиха публиката с посещението си в града на тепетата.

Минути преди да се качат на сцената, двамата коментираха дали да направят нова дуетна песен. „Първата крачка е взета, сега остава да чакаме, за да видим дали парчето да е бързо или бавно. Не сме го решили още, но имаме идея за реализация на такъв проект.”, сподели Кали.

Вечерта изпълнителката на „4-4-2” показа годежния си пръстен. Певицата е получила бижуто в деня на влюбените този месец. „Беше нещо съвсем обикновено. Просто си разменихме подаръци и това бе моят – пръстен. Няма по-оригинален начин за мен, защото всеки, когато прави предложение за брак се старае да измисли нещо много нестандартно. В чаша, в шоколадово яйце или е скрит някъде другаде пръстена, а аз го получих просто като подарък, което за мен лично беше страхотно.”, каза красавицата.  Няма определена дата за сватба, защото Кали и половинката й още не са решили това. Според нея, има хора, които дълго време живеят сгодени и трудно правят следващата стъпка, наречена брак.

Кали не пропусна да коментира и слуховете за порно клипчето с нейно участие в интернет. „Всеки нормален човек може да направи съпоставка между клипа на „Другата” и видеото, което се появи в медийното пространство. Спекулираха с това, че е порно клип, много е смешно. Но аз не отделям внимание на такива неща.”, допълни тя. В момента певицата е насочила вниманието си към създаване на нови и оригинални проекти и за секунда дори не се занимава с жълтините по нейн адрес.