Зверско изстъпление! (ВИДЕО 18+)

Крими

27-02-2013, 16:05

Снимка:

Animal Rescue Sofia

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Отрязаха краката на кученце с лозарска ножица

След чудовищния случай с Мима, кучето от село Дряново, на което неизвестен отсече четирите лапи с брадва, нечие извратено съзнание сега осакати  7-месечнно куче, след като отряза с... лозарска ножица краката му.

Силите на изверга са стигнали колкото да отреже напълно еднота задно краче, и да остави висящо на кървава плът еднота предно, съобщават от Animal Rescue Sofia.

Няма да задаваме болезнения въпрос – що за човек трябва да си, за да причиниш това на едно кученце… Няма. Оставяме изводите на вас!

След като е оставено в безпомощно състояние в софийското село Доганово, то е открито от магазинерка, която се сеща за Кремена - жена от селото, която работи с кучета.

"Обадихме се в полицията на мига. Не просто отказаха да се занимават, а ни се подиграха. Звъняхме пак. Имали по-важна работа. Звъняхме пак. Щели да дойдат понеделник или вторник да видят кучето. Изчакахме. Никой не дойде. Няма да допуснем Мук да плати с още болка това бездействие на закона. Повече няма да чакаме. Утре Мук отива в Централна ветеринарна клиника", коментира Кремена.

На този етап от лечението си Малкият Мук се нуждае от 550 лева.

Необходимо е да се оперира, за да се острани некротиращата тъкан на недоотрязаната му лапичка и да се скъси костта на отрязаното му задно краче.

След продължителна терапия той би могъл да се движи и по-свободно с протеза.

Ако имате възможност – дори малка – дарете за Малкия Мук по ePay, PayPal или по банков път НА ТОЗИ ЛИНК