Лишават феновете на Depeche Mode от алкохол

Булевард

28-02-2013, 11:14

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Изборите превръщат концерта в трезвено събитие

Depeche Mode, хиляди фенове, рок, но без алкохол. Тази осакатена комбинация очаква почитателите на английската банда на 12 май на стадион Локомотив в столицата.

Днес президентът Росен Плевнелиев обяви, че предсрочните избори ще бъдат на 12 май. Датата, на която ще акостират Depeche Mode. Това автоматично означава, поне по закон, че продажбата на градусови напитки ще бъде забранена.

Организаторите на концерта нямат никакъв късмет, след като един път смениха и мястото. Както е известно голямото шоу трябваше да бъде на стадион Георги Аспарухов, но заради започналият ремонт бе преместен в Надежда. Стадионът на Локомотив пък продължава да е без лиценз за футболни мачове, тъй като има износени въжета на козирката. От София Мюзик Ентърпрайсис обаче увериха, че до концерта всичко ще бъде наред.

Немалка отговорност очаква и полицията в София, която трябва да следи реда по време на изборите, а в същото време и да охранява такова масово мероприятие. Припомняме, че на предишния концерт на Depeche Mode се събраха близо 40 000 фенове.