Шефът на ПГ на ГЕРБ: Готов съм да си отида, да дойдат нови

Политика

28-02-2013, 12:18

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Красимир Велчев с висока оценка за работата на депутатите си

"Може би аз трябва да си отида, защото трябват нови лица. Като се направи анализ, има структури, има предложения", обяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев след обръщението на държавния глава Росен Плевнелиев.

"Моята оценка за парламентарната група на ГЕРБ е висока. Това, че не всеки е добър оратор, не означава, че не е добър представител на хората, които са го изпратили тук. Работата на повечето от народните представители не се забелязва, защото основната работа е в комисиите", отбеляза Велчев.

Той бе категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е доказала, че може да се отнася отговорно към поетите ангажименти към своите избиратели.

"И преди да вляза в парламента, аз сам най-много съм осъждал партия, за която съм гласувал и месец след това се разпада, което означава подмяна на вота. Този път доказахме, че и в политиката може да има отбор, може да има единство", допълни Велчев.

По думите му фактът, че парламентът е с ниско одобрение не е голям проблем, защото "няма държава, в която рейтингът на парламента да е висок".

"Хората като ни наблюдават, си казват – те само се карат", аргументира се Велчев.