Търсят новата “Мис Пловдив” онлайн

Пловдив Лайф

28-02-2013, 13:36

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Татуировки, момичета с големи гърди и фрапиращо плътни устни ще бъдат връщани

Тази година "Мис Пловдив" ще бъде избрана след предварително онлайн пресяване.

Само одобрените на това първо ниво кандидатки ще бъдат допускани до кастинга на живо, обявиха организатори на престижния конкурс за красота от веригата "Мис България".

Всички красавици, желаещи да участват в надпреварата, трябва да изпратят кратко описание за себе си и поне една актуална снимка в цял ръст на missplovdiv@gmail.com.

Възрастовата граница е от 16 до 22 години, а изискването за височина е минимум 170 сантиметра.

Целта ни е да съберем максимален брой момичета, защото практиката от последните пресeвки показа, че не всички разбират датата на кастинга. Така се надяваме да съберем повече качествени кандидати. Ще огледаме претендентките и най-добрите ще ги поканим на кастинг през втората половина на март. От тях ще изберем финалистките, заяви Деана Господинова - шеф на регионалния офис на "Визаж" в Пловдив и организатор на конкурса.

Тя отбеляза, че няма да се толерират момичета с големи гърди и фрапиращо плътни устни. Татуировките също не са за предпочитане за подобен вид конкурси и всички участнички с нашарени гърбове, ръце или крака, ще бъдат връщани. Рисунките на по-скрити места по тялото, както и силиконът, не са проблем, само да не бият много на очи.

Официалното коронясване на "Мис Пловдив" ще се проведе на 18 април в хотел "Санкт Петербург". Новата мис ще представи града на тепетата на конкурса "Мис България" догодина. От днес всички желаещи да се окичат с титлата вече могат да изпращат своите материали. Очаквайте скоро снимки и информация за финалистките в Plovdivutre.bg.