БФС реши: Лудогорец е прав за Антонов, Венци бесен

Спорт

28-02-2013, 17:45

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Нападателят неоснователно е разтрогнал с шампионите, остава без картотека за Славия

Българският футболен съюз отсъди в полза на Лудогорец спора със Славия за нападателя Мирослав Антонов, съобщава Sportline.bg. Както е известно играчът прекрати едностранно договора си с шампионите и започна тренировки със Славия.

На днешното си заседание обаче Спортно-техническата комисия реши, че Антонов няма основания да бъде картотекиран при "белите" и отсъди, че той неоснователно е разтрогнал с тима от Разград.

Както е известно преди няколко дни Комисията по труда се произнесе в полза на играча.

Самият футболист, преди да чуе решението на СТК, заяви, че ако то не е в негова полза, може да се откаже от футболната си кариера. Неговият защитник Георги Градев пък заяви, че комисията към БФС не е компетентна да отсъжда в подобни спорове.

Президентът на Славия Венци Стефанов беше бесен от отсъждането. "Снимайте ги тези подлоги. Получили са нареждане от Киро Фалкона. Тези от Орлов мост трябва да отидат пред БФС да протестират заради всичките им безобразия. Няма да оставя така нещата, ще извадя на показ едни бордера, които са им изпращани, но първо ще ги дам на съда, а после на вас журналистите“, отсече той на излизане от сградата на стадион "Васил Левски".