Пияният Кадриев в кадър (ВИДЕО)

Крими

01-03-2013, 10:08

Снимка:

YouTube

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Само в Sofiautre.bg: Пиян Юксел спретна ПТП, тикнаха го в ареста

Според свидетели водещият искал със 150 лева да оправи проблема

Свидетел на леката катастрофа на пияния Юксел Кадриев е заснел опитите му да "оправи" ситуацията с полицаите на площад "Народно събрание".

Както вчера първи Sofiautre.bg написа,  водещият от bTV бе арестуван и отведен в Първо РПУ, след като в 5 сутринта предизвика с Пасата си ПТП пред парламента.

Таксиджията, чиято кола била леко ударена, се обадил в МВР въпреки опитите на Кадриев да решат сами и без намесата на униформените малкия проблем.

Дошлите на мястото полицаи установили, че водещият е карал колата си пиян, като уреда отчел 1,50 промила в издишания от него въздух.

С идването на полицията Кадриев се обръща към тях и моли веднага да му вземат алкохолна проба, един от свидетелите изкрещява към него: "И за наркотици!", тогава Юксел добавя: "Да, и за наркотици..."

В края на записа звучи глас, който казва: "Това беше Юксел Кадриев, който се кара пиян и дрогиран с такситата, дори даде 150 лева на единия от шофьорите, за да не се обаждаме в полицията. Сега иска да вика линейки да му взимали проби за алкохол, а той е прекалено нашмъркан и надрусан".

По Закона за движение по пътищата - за съдържание на алкохол в кръвта над 1,2 промила се носи наказателна отговорност.