Феновете на нафтата с призив към обществеността на Бургас

Спорт

01-03-2013, 10:07

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

От новия сезон всяка внесена факла, димка или бомбичка на трибуните ще носят огромни финансови санкции на отбора домакин - отбеляза Тодоров

Председателят на Клуба на привържениците на Нефтохимик Николай Тодоров се обърна с призив към всички бургазлии, които обичат футбола, в понеделник да напълнят стадион Лазур за първия домакински мач на отбора срещу Видима Раковски.

-Нашият отбор се нуждае от подкрепа и тези които се чувстват съпричастни към него, в понеделник трябва да са на стадиона. Времето се оправя, мачът е след края на работния ден, първо домакинство ни е след зимната пауза. Ние трябва да покажем на нашите момчета, че ги подкрепяме, а те да се раздадат на терена. Отбор, който се е устремил към А група, трябва да получава и мощна подкрепа от трибуните – смята шефът на фен клуба.

Той добави, че сега е моментът да се покаже и признателността към големия отбор на Нефтохимик от средата на 90-те години, в който играеше Велиян Парушев. Първият мач на Лазур е посветен на неговата памет, а всички събрани средства от специално подготвените урни ще бъдат за семейството на Капитана. От управата на клуба също декларираха, че всички средства от продадени билети ще бъдат дарени на семейството на футболиста.

Освен призива за присъствие от фен клуба разкриха, че са подготвили няколко изненади, но категорично отказаха да ги разкрият. Тодоров се обърна  към феновете да се обединят и в подкрепа на отбора, без факли, димки и пиротехнически средства.

-От новия сезон всяка внесена факла, димка или бомбичка на трибуните ще носи огромни финансови санкции на отбора домакин, включително и лишаване от домакинство, затова спазването на новите правила е от изключително важно значение да покажем подкрепата си към отбора” – завърши председателят на фен клуба на нафтата.