Едрогърда красавица - еротичен модел номер 1

Пловдив Лайф

01-03-2013, 15:04

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ашли Ема е бременна. И то не откого да е, а от рап певеца Фейзър от N’Dubz

Еротичен модел номер 1 в света е британското изкушение Ашли Ема. Красавицата с невероятно големия естествен бюст е сред най-желаните мацки не само в Обединеното кралство, но и по цял свят.

За съжаление, скоро няма да можем да се наслаждаваме на бразилските й форми, тъй като Ашли Ема е бременна. И то не откого да е, а от рап певеца Фейзър от N’Dubz, пише hotzona.bg.

Чернокожият изпълнител и еротичната моделка имат връзка и официално обявиха, че през май чакат бебе.

Това означава край за еротичната кариера на Ашли, която изкарва пари единствено с тялото си. Поне в близката една-две години едрогърдата красавица няма да се появи без дрехи, прогнозират от бранша.

Възможно е Ашли Ема изцяло да се откаже от кариерата си на гол модел и да се отдаде на майчинството и семейството. Това ще остави хиляди разочаровани мъже по света.

Ашли Ема има десетки еротични или направо порно филми в интернет. Тя е известна с провокативното си поведение и липса на всякакви задръжки. 22-годишната моделката стана особено известна и с дебюта като водеща на Elite TV. Оптимисти все пак изразяват надежди, че след раждането може отново да видят любимата си старлетка в голия й блясък.