Нова хореография готвят акулите - фенове

Спорт

01-03-2013, 16:43

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

До днес на обяд са продадени близо 4000 билета за дербито на Лазур

Запалянковците на Черноморец   подготвят хореографията, която включва нови песни и скандирания, както и фойерверки. Фенклубът на Черноморец се подготвя за този мач от началото на месеца.

Агитация беше направена по голяма част от училищата, двата университета, градския транспорт и други популярни места. В неделя от 16.00 часа на стадион Лазур Черноморец посреща Левски в мач от 16-ия кръг. 
"Сигурни сме в положителния резултат в неделя. И се надяваме, че много наши съграждани ще подкрепят градския отбор", заявиха от фенклуба. 
До днес на  обяд са продадени близо 4000 билета, а проверка на касите на Лазур показа, че за централните ложи вече няма места. Там се предлагат пропуски за ъгловите сектори и зад вратите. Малко билети могат да бъдат намерени в касите в центъра на Бургас за местата в централните трибуни. 
Утре пък е последен ден, в който в Бургас почитателите на местния отбор могат да си купят билети на по-ниски цени. Както е известно, в деня на мача пропуските за срещата се завишават.  Поне 10 хиляди бургазлии обаче се очаква да викат за акулите в неделя.

Очаква се сериозна агитка да подкрепя и гстите. Фенклубовете на сините от околните градове също стягат офанзива за големия футболен празник в неделя.

След завръщането си в А група през 2009-а година Черноморец не е губил мач от Левски на собствен терен и всички запалянковци се надяват традицията да бъде спазена.