Фиона пристана на Шрек, Магарето им свети

Животът

02-03-2013, 10:20

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-приказната сватба! Буквално!

Влюбена двойка облече костюми на героите за сватбата си

На британския остров Джърси, разположен в Ламанша, се състоя сватбена церемония, като младоженците бяха облечени в костюми на популярните анимационни герои Шрек и възлюбената му Фиона.

42-годишният младоженец Пол Белас бе облечен в зелен костюм на Шрек с типичните за доброто чудовище търбух и уши като антени. По подобен начин се бе дегизирала и 30-годишната му невеста Хайди Коксъл, маскирана като Фиона. Четиригодишният син на двойката Лио пък се бе дегизирал като най-добрия приятел на Шрек - Магарето.

Присъстващите също бяха навлекли костюми на различни герои от популярната анимация - Лудия Шапкар, Белоснежка и Червенорозка, Бисквитката, Трите прасенца и пр. Регистраторът на брака Сю Гроувс обаче пожела да види младоженците без грим, дори само за минутка, за да може да обяви сключеният съюз за законен.

По думите на новобрачните, идеята била на малкия Лио, луд фен на филмовата поредица "Шрек". Костюмите за сватбата пък ушила собственоръчно майка му Хайди.

Явно анимационната мода е завладяла сватбите. Преди време влюбена двойка си спретна пищно тържество, на което младоженци и гости бяха облечени като герои на Дисни.