Черноморец на лагер в Поморие преди дербито с Левски

Спорт

02-03-2013, 10:57

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Интересът към двубоя е много голям, като очакванията са за 10 000 зрители, които ще гледат дербито на Лазур

От днес отборът на Черноморец излиза на лагер преди мача с Левски. Дербито на първия пролетен кръг е в неделя от 16 часа на стадион Лазур.

През паузата Черноморец бе напуснат от половин дузина футболисти, които бяха продадени или разтрогнаха договорите си. Сред тях бе и звездата Яник Боли, който определено ще липсва в атаката на тима. Освен него си тръгнаха Даниел Младенов, Румен Трифонов, Пламен Димов. Джереми Фо Поре е с контузия и се лекува, което означава, че и той е аут от срещата.

В последния момент преди мача пристига Юсуф Уатара, който не е тренирал с отбора поради участието си в турнира за Купата на Африка. Не е ясно дали той ще попадне в групата за мача или все пак Херо ще рискува с неговото включване, въпреки че треньорът няма впечатления от моментната му форма. Все пак в редиците на Черноморец утре се очаква да видим новопривлечените Тихомир Трифонов (Етър), Ванчо Траянов (Миньор), Александър Башлиев (Левски), Лорис Арно (ПСЖ Б), Янис Юсеф. По-голямата част от новите ще излязат на терена, като естествено особен интерес предизвиква Лорис Арно, който идва от втория тим на колоса ПСЖ.

Интересът към двубоя е много голям, като очакванията са за 10 000 зрители, които ще гледат дербито на Лазур.