Искат "Революция Z" в Лондон

Варна Лайф

02-03-2013, 10:58

Снимка:

bTV

Автор:

в. Стндарт

Всичко от Автора

Продуценти от Острова, Румъния, Македония с набито ухо за талантливи младежи веднага ги забелязали в YouTube и започнали да търсят връзка с тях

"Революция Z", бандата, която води музикантски живот и извън сериала по bTV, е направила страхотно впечатление на куп продуценти от цял свят, пише "Стандарт". Фипо, Боби, Ани и Тино, както са известни те, направиха фурор и на родна сцена с първото си парче "Аз искам".

Продуценти от Острова, Румъния, Македония с набито ухо за талантливи младежи веднага ги забелязали в YouTube и започнали да търсят връзка с тях. Според специалистите бандата има бляскаво бъдеще и затова искат да покровителстват творчеството им.

Снимките на втория сезон на "Революция Z: секс, лъжи и музика" вървят с пълна пара. Модата да влизат гост-звезди също. Ще видим поне пет в новите серии, сред кито Дивна, Бобо, както и много вероятно - самата Лили Иванова.

Междувременно в нета тийнове се тревожат дали героят на Иван Тишев-Боби ще оживее след коктейла от наркотици, който пое. Младокът обаче играе като змей, така че надали продуцентите ще се лишат от такова дарование в лентата.