Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

03-03-2013, 10:00

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

За сефтето на Преслава, призива за пенсиониране към Азис и новият лидер на младите - Николета Божинова

Тази седмица обзорът ще е малко нетрадиционен тъй като обхваща част от малък Сечко и лютата Баба Марта. А тя няма как да не е люта при положение, че февруари е къс, а април мек.

Но ние няма да се фокусираме върху нейното психично състояние, а върху делата и документите в родния и световен шоубизнес.

Безспорно най-вълнуващата новина е свързана с треньорът в "Гласът на България" Преслава. Винаги сме се чудели кой пръв е забелязал огромния проблем на фолкпевицата непрекъснато да растат гърдите й. Е, оказа се, че сефтето е дело на гробар. Но не какъв да е, а на име Славейко. Запознат с тийн годините на Преси вестник ни разказа вълнуващата история. Девойката си набелязала Славейко, но той хич не й обръщал внимание. Чак когато изпълнила сутиена гробарят се усетил, че в Петя (както е истинското име на певицата) имало потенциал да направи кревата му по-весел. Това прозрение му отнело 3-4 години, но пък остава в историята като първия на идола на чалга феновете. Новината завършва с възхвала на Преслава и нейния морал, тъй като по това време била много скромна и срамежлива.

Популярният ни актьор Владо Карамазов обаче е категоричен - повечето жени са меркантилни. Нямаме идея каква е неговата социологическа извадка, но не бива да се правят подобни изказвания, защото внезапно женското внимание към него може да секне. Освен ако не иска да го преследват по лявото крайбрежие.

Истински гръм ни порази през седмицата, когато в профила във Facebook на Николета Лозанова прочетохме следния въпрос към нея: "Като един от лидерите на младите хора в България как бихте коментирали протестите?". Досега само за тази роля на божиновата съпруга не бяхме чували. И затова се заредихме пред президентството с фотоапарат и диктофон с надеждата да зърнем и разпитаме лидерката преди Консултативния съвет. Уви, тя така и не дойде. По-късно разбрахме причината - била се разболяла от грип. Все пак и лидерите от време на време боледуват. Но вирусът се оказал доста коварен и от антибиотиците плеймейтката погрозняла и кожата й посивяла. Пожелаваме й бързо оздравяване, тъй като над 3 милиона мъже я очакват на екрана в риалити шоу. Дано да има за какво. В противен случай ще превключим канала да гледаме Преслава и да завиждаме на гробаря Славейко...

Тежки облаци са надвиснали и над "сестрата" на Николета - Азис. Той няма шанс за лидер сред младите, тъй като настрои срещу себе си голяма част от тях. Естествено във Facebook - там се случват повечето протести. Фенове и обикновени слушатели отправиха призив към него да спре да пее. Временно, или ако може завинаги. Поводът за безпрецедентната атака към него е последното му парче "Евала", което накратко бе определено като кич. По-крайните меломани дори го пращат на село да пасе овце. Дано обаче и той не стане пастир, че овце у нас колкото щеш.

И докато Азис го мъчат проблеми, Джъстин Бийбър съвсем се е разпасал. След като първо се направи на интересен с някакъв противогаз из лондонските улици, канадецът побърза да пооправи имиджа си. Световната общественост бе информирана за мъжествеността му и как се е забавлявал през нощта с цели три мадами. Трудно ни е да повярваме, но според източниците той едва ли е обсъждал низходящата си кариера в хотелска стая със засуканите девойки.

И докато сме още на лондонска тема да ви информираме, че музеят "Мадам Тюсо" може да претърпи сериозен финансов срив. Ако имате акции - продавайте. И за да не сме голословни ще обявим причината. Ръководството на музея е решило да прави восъчна фигура на Адел. "Тя е една от най-влиятелните британски певици. Знаем, че ще бъде голям хит сред гостите ни. Вълнуваме се от възможността да я приветстваме в нашия музей", коментира пиар мениджърът на "Мадам Тюсо Лондон" Никол Фенър. Фенър обаче едва ли си е направил сметка колко восък трябва. Колкото и да не ни обичат, на англичаните може да им се наложи да се обърнат към родната свещоливница.

Завършваме обзора с един рапър, който винаги ни е впечатлявал със своята скромност. Лейдис енд джентълмен, Нееееооофии... Опс, това е новият ни патриарх. Лейдис енд джентълмен, Каниииие Уест!

Кандидат мъжът на Ким Кардашиян избухна на концерт в Париж като се сравни с Пикасо, Стив Джобс и Уолт Дисни.

"Няма шибани награди или спонсори, които могат да ме спрат да правя истинска музика. Независимо как се опитват да те контролират или притискат, ти можеш да правиш каквото си поискаш. Аз съм Пикасо. Аз съм Уолт Дисни. Аз съм Стив Джобс", заяви Уест. А ние можем само да отправим един апел към него - Кание, ела в България. От такива хора имаме нужда, лидери, макар и с разтроение на личността. Веднага ще му пуснем едно мейлче с примамливата оферта да оглави листата на партия "Атака" в 25 избирателен район.