Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

03-03-2013, 19:20

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящи събития в страната за 4 март, понеделник

София

От 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Алексей Петров, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов.

В 9.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Валентин Димитров.

От 11.00 часа в Пресцентъра на РЗС на бул. „Дондуков” № 15 председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и народни представители от партията ще дадат пресконференция. На нея ще се представи проект за изменение и допълнение на Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности.

От 12.30 ч. ще се проведе пресконференция на ДСБ и „Единство” в Народното събрание.

От 13.00 часа в централата на БСП на ул. „Позитано” 20 ще се проведе пресконференция на тема: Спешните мерки, които предлага БСП за преодоляване на кризата в здравеопазването.

От 13.00 часа Синдикатът на служителите в МВР (ССМВР) ще даде пресконференция на тема „Кой прави опити, в този момент, за политизиране на социалната и синдикална дейност на ССМВР”.

От 10.00 ч. в зала 2140 в Технически университет – София започва инженерна седмица BEST Engineering Week (BEW).
От 11.00 ч. ще се състои официалното откриване на форума Green FUTURE във фоайето на учебен блок 12.

От 18.00 ч. в галерия „Професор Васил Геров” (кв. Лозенец, пл. „Проф. Васил Геров” 1) ще бъде открита изложба „Скулптура - творби от камък на ученици от „Каменоделно училище - Кунино”.

В галерия „Арте” ще бъде открита изложба на Стоян Цанев акварели „В чест на Милко”.

Плевен

От 13.30 часа в Арт-залата на хотел „Ростов” ще се проведе редовна пресконференция на народния представител Румен Петков.

Пловдив

От 16.00 ч. в Изложбена зала във фоайето на Общинския съвет – Пловдив ще бъде открита изложба „Step to Freedom”.

Бургас

От 12.00 часа в Областния съвет на БСП Бургас на ул. „Фердинандова” 60, ще се проведе пресконференция с участието на народните представители от „Коалиция за България” Пламен Орешарски и Пенко Атанасов, председателя на Областен съвет на БСП - Бургас Атанас Зафиров и председателя на Общински съвет на БСП – Бургас Павел Маринов.