Димитър Димитров: Ще ни е трудно. Мъчим се да оцеляваме

Спорт

03-03-2013, 19:13

Снимка:

Пресслужба Черноморец-Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Докато не отбелязахме първия гол, мачът бе абсолютно равностоен“, коментира ИвоТонев

След края на мача наставникът на Черноморец Димитър Димитров бе спокоен, но доста умислен от представянето на отбора си:

„Потенциалът ни е доста ограничен – каза той. Това доста ни затруднява и като единадесеторка, и като дълбочина на състава. Но това се очакваше и аз го знаех. Ръководството също бе наясно, говорили сме по този въпрос. През последната година ние сме продали 10-11 човека,  основни футболисти. За съжаление това, от което се опасявах през последната година, се получи. Мъчим се да оцеляваме и затова ситуацията ни е такава. Предстои ни труден сезон - завърши Херо. 

На другия полюс бе изпълнителният директор на Левски Иво Тонев, който бе видимо доволен от играта и резултата, като отдаде дължимото и на домакините:

„Димитър Димитров за пореден път доказа, че е добър треньор. Черноморец бяха много добре подредени. Докато не отбелязахме първия гол, мачът бе абсолютно равностоен“, коментира Тонев.

„Имахме преимущество, създадохме положения и ударихме две греди. В крайна сметка отбелязахме два гола през първото полувреме и след това нещата изглеждаха по-лесни. „Доволен съм от характера, поведението и дисциплината на футболистите – продължи Тонев. В крайна сметка победихме. Мачът бе коректен. Това е първата ни стъпка към целите, които сме си поставили. Единственото нещо, което ме интересува е Левски да побеждава и да стане шампион“, завърши Тонев.