ВИП персони на трибуните за Черноморец – Левски

Спорт

04-03-2013, 08:00

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

На мача бе и Георги Софкин - председател на Националната организация „Малки български хора”, който се снима с бившия национал Благо Георгиев и бургаския футболен мениджър Милен Георгиев

Сред многобройните зрители във ВИП ложата на стадион Лазур бяха забелязани много познати лица от Бургас и страната. На трибуните бяха областният управител Константин Гребенаров, зам. кметовете Лорис Мануелян и Костадин Марков, шефката на спорта в Общината Веселина Деведжиева, много общински съветници.

Сред гостите бяха забелязани много скаути на отбори от А група сред които хора на ЦСКА и Ботев Пловдив, предстоящи съперници на двата отбора. Сред присъстващите имаше турски мениджъри, които следят играчи и от двата отбора, които обаче не пожелаха да разкрият кои точно от играчите гледат.

Тук бе Георги Софкин - председател на Националната организация „Малки български хора”, който се снима с бившия национал Благо Георгиев и бургаския футболен мениджър Милен Георгиев. Тук бе и целият отбор на Амкар Перм, който предпочете да се подготвя на българското Черноморие.