Добро утро в понеделник!

Мисия Пловдив

04-03-2013, 06:38

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Обсъждат спасяването на Белодробна болница, лекари и сестри говорят пред медиите

Добро утро, пловдивчани! Първата седмица на март започва с топло време. Най ниската температура в Пловдивско ще е – 2 градуса, а най-високата през деня 12 градуса.

В район „Тракия“ кметът Иван Тотев ще даде старт на проекта за изграждане на пет центъра за настаняване от семеен тип и едно защитено жилище.

Спечеленият от общината проект „Социална инфраструктура в Пловдив – модел за по-добра грижа за децата“ се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие.

КТ „Подкрепа“ организира пресконференция от 11 часа в офиса на синдиката на тема „Спасяването на социалната Белодробна болница“. На брифинга ще присъстват и представители на КНСБ и целият колектив на болницата.

От 11 часа в Пресцентърана БСП пресконференция ще имат Захари Георгиев, Петър Мутафчиев и Милена Христова.

Център „Образование за демокрация“ свиква брифинг от 12 часа в залата на Центъра на ул. „К.Фотинов“ 15. Темата е „Да планираме заедно с гражданите“. Ще говорят за актуалното състояние по изработването на националните, регионални, областни и общински планове за развитие за периода 2014 – 2020 г. и мястото на Пловдив в тези процеси, както и за предстояща конференция по темата.
Драматичен театър днес предлага на любителите на Мелпомена музика. От 19 часа на Камерна сцена Костантин Цеков и Рашко Младенов представят театралната игра „ЛА“.