Софтуерна система за управление на автопарк – хит на ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА 2013

Портфейл

04-03-2013, 09:57

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Изложението показва тенденциите в системите за контрол на достъп и управление на наблюдението

Специализираната иновативна софтуерна система за управление на автопарк - MultiFleet

ще бъде демонстрирана от 6-ти до 8-ми март в Интер Експо Център – София на традиционния форум за международен и вътрешен транспорт, логистика и спедиция, товарни превози, транспортни средства, складова техника и оборудване и транспортна информатика.

 

MultiFleet е цялостна, иновативна интегрирана платформа за мониторинг, управление и техническа поддръжка на автопаркове. Системата предоставя цялостно решение за наблюдение, администриране и техническо обслужване, следи и събира пълната финансова, оперативна и техническа информация за автомобилите в даден автопарк, която е необходима за неговото управление.

 

Тя съдържа богат набор от инструменти и справки, които дават възможност на мениджъри и собственици, както за оперативно наблюдение и управление, така и за детайлни анализи на всички разходи по автомобилите.

 

MultiFleet предоставя на мениджърите на автопаркове най-добрите инструменти за контрол върху поддръжката и ремонта на автомобилите, в това число проследяване автомобилите чрез GPS, по-добър контрол върху разхода на гориво, гуми и резервни части, както и контрол на работата на водачите. Чрез системата потребителите имат достъп в реално време до нужната информацията за по- успешен бизнес и по-ниски разходи.

 

Акцент, който ще представлява интерес и за широката публика ще са демонстрациите на
системи за контрол на достъпа и таксуване в обществения транспорт. За първи път на именно по време на форума ще бъдат показани автомат за издаване на билети с баркод и зареждане на електронни карти за Софийския метрополитен, работещ с кредитни и дебитни карти, както и автомат за издаване на билети за градския транспорт в София и талони за паркиране.

 

Шестото издание на специализираното изложение ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ще представи най-новите продукти и услуги на над 70 компании – лидери в транспортната, логистичната и складова индустрия. Изложители и подизложители са фирми от 10 държави, сред които са България, Германия, Япония, Франция, Италия, Гърция, САЩ, Китай и др.

 

Електрическият автомобил VROMOS KIWI 201 също ще направи своята премиера по време на изложението. Индустриален клъстер "Електромобили" подготвя и представяне на иновации, които значително увеличават българския принос за развитието на електрическата мобилност в страната. Още през май 2012г. Интер Експо Център – София бе първият обект в България, пред който бе поставена зарядна екостанция за електромобили, изцяло захранвана от слънчеви колектори.

Паралелно с ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА на територията на изложбения комплекс ще се проведат специализирани изложби MachTech & Metal Expo, IFAM, INTRONIKA, PLAST, SECURITY - ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ.