Бареков: Получавам около 8 000 на месец

Животът

04-03-2013, 12:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Телевизионерът от Пловдив показа в ефир договорите си с TV7

Днес изпълнителният директор на TV7 – Николай Бареков, заяви в ефир, че агенция на Недялко Недялков е публикувала две лъжи по негов адрес – първата, че е бил уволнен от медията и втората – че получава 60 хил лв. заплата на месец.

"Агенцията е на лъжеца Недялко Недялков, а се финансира от Алексей Петров. Те написаха, че получавам 60 000 лева. Аз имам два договора - като водещ и като директор. По тях взимам около 8000 лева. Това е. Всичко друго са лъжи", обяви Бареков.

"Същият лъжец ми приписа преди време, че съм похарчил 100 000 евро на френската Ривиера. Пак не им мина номера", заяви Бареков.

Телевизионерът от Пловдив показа в ефир договорите си, сключени с TV7, според които като водещ - Николай Бареков получава 1000 лв, а за преотстъпване на авторските права на сутрешния блок "Добро утро, България!", Бареков получава 3 хил. лв. месечно.

Като директор на Новините по TV7 - Николай Бареков получава 5 670 лв. месечно, а сега му предстои подписване на договор за изпълнителен директор, в който обаче ще се запази същото трудово възнаграждение, пише на сайта на телевизията. Бареков заяви, че след като плати данъците и осигуровките си, чистата му заплата на месец се равнява на 8 хил. лв.

Никoлай Бареков има 18-годишен стаж в медиите като през годините е минал през всчики етапи на развитие в професията - репортер, водещ, продуцент, директор, изпълнителен директор.