Сладкиши и сирена на воля, но пък слаби и сладки (СНИМКИ)

Моделите Адриана Лима и Ерин Хедъртън си похапват здраво без да се притесняват за фигурата си

Мнозина смятат, че момичетата от подиума правят неистови жертви за красиви фигури, но някои от моделите имат странни вкусове и хранителни навици, с които поддържат тялото си без диети.

Ангелите на Victoria"s Secret са от онези, които си позволяват да похапват от всичко, за това сме свикнали да ги виждаме весели и усмихнати. Манекенките Адриана Лима и Ерин Хедъртън опитват от доста неща, които има в магазина и не се притесняват, че ще развалят начина, по който изглеждат.

Бразилската красавица например е почитател на кокосово мляко, сладкиши с канела и най-различни сирена. 31-годишната Лима признава, че не може да живее и ден без любимите си сирена. Това я прави щастлива жена.

Изненадващо, че екзотичната Лима е майка на две деца, но продължава да изглежда ослепително и без да спазва хранителни ограничения.

Американската й колежка от подиума Ерин Хедъртън също обича млечните продукти и споделя, че е луда по козето сирене.

"Хората ни мислят за феи, но и ние сме хора", споделя блондинката Ерин. Тя разкри и предпочитанията си в облеклото, когато не е по бельо на подиума. Страстта й са цветните щампи, които поддържат женствения й имидж. Адриана пък избира дрехите си според настроението и разбира се не се ограничава при пазаруването на бельо.