Лудогорец скочиха: Антонов провали трансфера си в Берое

Спорт

04-03-2013, 17:27

Снимка:

Ботчук Андонов

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Ангел Петричев заподозря ново нарушение на играча в договора му с тях

От Лудогорец отвърнаха на удара, който техният спорен играч Мирослав Антонов им нанесе на пресконференция днес, съобщава Sportline.bg. Шампионите обвиниха нападателя, че е провалил свой трансфер в Берое, който е устройвал клуба. Освен това разградчани заподозряха нападателя в ново нарушение на договора му с тях, като според тях той е сключил предварителна договорка със Славия.

"Берое даваха за Миро Антонов заплата, която бе равносилна на тази, която получава при нас. Освен това "заралии" даваха и 75 000 лева трансферна сума за футболиста и ние бяхме готови за сключим сделката, въпреки че щяхме да сме на загуба, защото сме платили за него на Левски 60 000 евро, разкри изпълнителният директор на тима Ангел Петричев пред "Дарик". - Не знам защо отказа на отбор с традиции и страхотна публика като Берое. Разбрах обаче, че в Стара Загора са останали разочаровани от арогантното отношение на играча към тях".

"Възможно е да е имал предварителна договорка със Славия, което ако е така, също е в нарушение на правилниците", добави Петричев. Той също така отрече твърденията на Антонов, че е тренирал извън града при 1 метър сняг. "Миналата година той тренираше на стадион "Балканфарма" в града, където съблекалните са не по-лоши от тези на половината отбори в А група. Пък един метър сняг в Разград не е имало сигурно от 20 години", контрира директорът на Лудогорец.