Шок и ужас! Фалшиви полицаи опитаха да отвлекат Азис

Пловдив Лайф

05-03-2013, 13:06

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Предложение за реклама приключи с покушение

Истински кошмар преживя Азис.

Четирима мъжаги, дегизирани като полицейски служители, нападнали родната звезда в събота, най-вероятно с цел отвличане. Двамата бодигарда, придружаващи певеца, отнесли сериозен бой при опита си да му помогнат. Случаен минувач обаче станал свидетел на мелето и позвънил на 112. Новината за инцидента е потвърдена от пресцентъра на МВР. По последни данни Азис вече е дал показания в районна прокуратура по задължителната процедура.

Няколко часа преди покушението ромският славей получил обаждане от непознат, който предложил на изпълнителя да се снима в скъоплатена реклама за маркови дрехи. Офертата била направо неустоима и той приел веднага.  Азис моментално тръгнал към мястото на срещата в столичния квартал Оборище. Пристигайки там с охраната обаче, четиримата нападатели наизскочили от съседните блокове и бързо натупали гардовете.

Фолк певецът се паникьосал и започнал да крещи с цяло гърло. В същия момент случайният свидетел на кютека подал сигнал в полицията. Това изплашило биячите и те бързо избягали от местопрестъплението.