Родни разработки на електромобили на изложението "Транспорт и логистика"

Портфейл

05-03-2013, 16:22

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Посетете Интер Експо Център от 6 до 9 март 2013 г.

ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА и СЕКЮРИТИ ЕКСПО показват български разработки на електромобили и тенденциите в индустриалните браншове.

Най-новите системи за сигурност и охрана, последните решения в складовото оборудване и поглед към бъдещето на логистичните центрове демонстрират специализираните изложения

XX юбилейно международно специализирано изложение СЕКЮРИТИ ЕКСПО е част от голяма индустриална изложба, която ще се проведе от 6 до 9 март 2013 г. в Интер Експо Център – София паралелно с изложбите:  MachTech&Metal - машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка; IFAM - автоматика, роботика и мехатроника; INTRONIKA – електронна промишленост и телекомуникации; PLAST – пластмасова и каучукова промишленост; ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА - транспорт и логистика (6–8 март).

Организатори на специализираната изложба за сигурност и охрана са Българската търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама.

Директни изложители са 63 производители, търговци и дистрибутори, които представят 139 фирми и подизложители от 15 държави – България, Германия, Великобритания с колективно участие, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия, Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.  

Изложителите ще запознаят аудиторията с тенденциите в управлението на системи за сигурност и охрана, цялостни сградни решения и интелигентни сгради, комуникации, контрол и наблюдение на обекти, управление на сигурността, пожароизвестителна и пожарогасителна техника, аварийна безопасност, транспорт на пари и ценности, обществени системи за сигурност, трафик контрол, ИТ сигурност и управление на данни и  професионални асоциации. Традиционно B2B форумът се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи на Република България.

Шестото издание на специализираното изложение ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ще представи най-новите продукти и услуги на над 70 компании – лидери в транспортната, логистичната и складова индустрия. Изложители и подизложители са фирми от 10 държави, сред които са България, Германия, Япония, Франция, Италия, Гърция, САЩ, Китай  и др.

Организаторите - Агенция Булгарреклама и Българска Транспортна Преса – очакват като посетители ръководители на областни и общински сктруктури, български и чуждестранни инвеститори, представители на дистрибуторски и производствени фирми, ползващи транспортни, спедиторски и логистични услуги, както и собственици на складови бази и автомобилни паркове.

Индустриален клъстер "Електромобили" подготвя по време на форума представяне на иновации, които значително увеличават българския принос за развитието на електрическата мобилност в страната.

С интересната си съпътстваща програма и атракции специализираните изложения ще привлекат и голяма част крайни клиенти. Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.