Нефтохимик даде две жертви в мача с Видима

Спорт

05-03-2013, 17:20

Снимка:

Иван Колев

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Старши треньорът насрочи за утре две тренировки, а до края на седмицата футболистите ще тренират по веднъж на ден

Двама от футболистите на нафтата взели участие в мача от първия пролетен кръг Нефтохимик – Видима Раковски, ще пропуснат гостуването на Чавдар Етрополе. Вратарят Цветомир Цанков е с разкъсани влакна на бедрен мускул и ще отсъства от терените поне три седмици. Oтличните му спасявания на дузпата в 82-та минута и добавката от непосредствена близост след това го направиха един от най-добре представилите се футболисти на домакините. Той е и сред водещите играчи в анкетата на футболните фенове.

Друг футболист, който пропуска със сигурност следващия мач е бранителят Петър Патев, който ще бъде санкциониран заради директния си червен картон.  Очаква се решението на дисциплинарната комисия, която ще се произнесе по този казус.

Днес футболистите на Нефтохимик направиха възстановителна тренировка на базата си в Долно Езерово. Всички футболисти с изключение на вратаря Цанков тренираха нормално. В отбора няма контузени и играчи с оплаквания. Преди заниманието треньорът Димчо Ненов проведе разбор на мача и посочи слабостите на отбора във вчерашния двубой. Старши треньорът насрочи за утре две тренировки, а до края на седмицата футболистите ще тренират по веднъж на ден.

Играчите ще заминат в събота за Правец, където ще тренират преди неделното гостуване на Чавдар Етрополе.