Скандално! Медсестра прилегна с труп. Доволна е! (СНИМКИ)

Животът

06-03-2013, 07:15

Снимка:

Daily mail

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Властите я разследват, защото постнала снимки в нета и публикувала извратени коментари

Медсестра, постнала снимки във Facebook, на които е полегнала до мъртъв пациент, е разследвана от властите в Швейцария.

Жената, преоблечена в униформа на медицинска сестра, нарича себе си "крадец на души" и публикува коментари като: "Привет, Сатана!", съобщава "Дейли мейл".

Идентичността на жената и пациента не са разкрити, но е ясно, че тя се подвизава под името Ghostinthedark Satania Blaze в социалната мрежа.

Властите разследват в коя частна клиника или старчески дом са направени снимките. Местните медии твърдят, че Facebook страницата й е пълна със сатанистки символи и има повече от 2000 приятели.

Други нейни постнати снимки включват и сцени с изтезания.

Дяволската сестра качила четири снимки на пациент в легло, включително и такива в близък план на лицето й, като на една от снимките лежи на възглавницата на пациента и се усмихва. На други снимки жената позира в снега пред линейка, в друга е облечена с гумена униформа на медицинска сестра и е застанала пред стена, пълна със садо-мазо инструменти.

В коментар, тя пише: "Познай дали е заспал или е мъртъв? Подсказка: Аз съм крадецът на души".

"Останалите отиват в дупки с тор, хехехе", гласи друг неин извратен коментар.

Когато други Facebook потребители разпитвали жената, тя казвала, че може да слага каквото иска в профила си. В своя защита пише, че смъртта е нещо нормално, и че хора умират всеки ден.

Швейцарската асоциация на медицинските сестри е силно шокирана от снимките. Властите в Санкт Гален провеждат разследване и след това ще решат дали да и повдигнат обвинение.