БСП атакува властта с нови лица в листите

Политика

06-03-2013, 10:33

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Задачата ни е да върнем надеждата на хората, обяви Мая Манолова

Сериозно обновление в партийните листи готви БСП за предстоящите избори, обяви пред БНТ депутатката Мая Манолова. По думите й в листите трябва да бъдат включени хора с авторитет, които са доказани професионалисти.

"Нашата задача като основна опозиционна сила е да върнем надеждата на хората и да кажем, че има шанс нещата да се оправят. Това може да стане само с радикална промяна и БСП има план за такава", категорична бе Манолова.

По думите й всеки преосмисля своя принос за доброто представяне на БСП на следващите избори и ще има сериозни промени на лицата, които ще представят партията в следващия парламент.

Манолова обясни защо червените не са се съгласили с исканията за промени в Изборния кодекс, а именно - исканията на протестиращите били достатъчно разнородни и дори взаимно изключващи се.

"Част от исканията им са изключително основателни, но няма как да се случат за два дни - като свикването за Велико Народно събрание и т.н., но има и искания, които не приемам - като това да бъдат забранени партиите", заяви Манолова.

Тя бе категорична, че БСП не подкрепя задкулисно протестите и по никакъв начин не се опитва да ги дирижира.