Знаменитости на тълпи на черните партита в "Маскара"

Булевард

06-03-2013, 16:28

Снимка:

ПР

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Анелия, Аксиния и Мариан Вълев - Куката от "Под прикритие",са сред най-запалените фенове на култовите хип-хоп вечери

Най-новата клубна мания в София са култовите черни партита “Vanity Black”, развивани успешно в партньорство с клуб “Маскара” от техния идеолог Георги Танев.

В опозиция на поп фолка, купоните привличат все повече фенове на популярния в момента музикален стил в България, както и цяло съзвездие от родни знаменитости.

Някои от най-ярките музикални идоли, кино и ТВ звезди са неизменни гости на модния и стилен парти бранд в столицата, купонясвайки до ранните часове на нощта с най-доброто от hip-hop музиката, селектирано от резидентите Dj Stancho, Dj Rаy Bon & Lil Mama.

Първото “Vanity Black” парти в клуб “Маскара” за март бе буквално залято от истинско звездно нашествие.

На едно място дойдоха да се забавляват фолкиконата Анелия, неустоимата поппринцеса Аксиния, рапърът Слим, звездата от сериала “Под прикритие” – Мариан Вълев – Куката и изкусителният модел Моника Валериева, която нашумя покрай провокативното си участие в клипа на Андреа “Искам, искам” и горещите кадри в дебютното видео на рапъра Strikeout.

Анелия отпразнува наградата си “Изпълнител на годината” на Телевизия Планета, която получи броени дни преди това, в компанията на свои приятели и водещата Ива Атанасова.

С откритата си страст към черната музика и скорошната й сензационна поява на първите БГ хип-хоп награди в дует с Alex P, звездата отново загатна, че може би ще изненада феновете си с ново парче, напълно различно от досегашния й стил.

Под черния ритъм на нощта купонясваше и лошото момче на българското кино – Мариан Вълев-Куката. Мачото, по който въздишат всички жени се бе отдал на заслужена почивка и забавления след края на снимките за 3-тият сезон на най-успешния ТВ сериал у нас “Под прикритие”.

На 8 март бързо развиващият се парти бранд ще се пренесе с нови, грандиозни мащаби в столичния Военен клуб под надслов “GRAND VANITY BLACK”.

Цели 8 часа залата ще се разтърсва от изпълненията на най-актуалните хип-хоп и R’N’B изпълнители от цялата страна, сред които Криско, Ангел и Моисей, Young BB Young, Alex P, Били Хлапето, Михаела Филева, Lexus, F.O. & Dim4ou, Руди, Дули, MC Муден и Кукушев, Skiller и др. Начало на партито 22:00 ч. Вход 20 лева.