До какво водят операциите за отслабване?

Животът

07-03-2013, 07:15

Снимка:

Daily mail

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

51-годишна жена свалила 90 килограма след операция и сега трябва да поема по 5000 калории, за да оживее

Повечето хора, подлагащи се на операция за отслабване, очакват да ядат по-малко след това. Но една отчаяна жена сега трябва да поема по 5000 калории на ден, ако иска да остане жива, разказва историята й "Дейли мейл".

Джули Дънбар е 51-годишна съдържателка на пъб, която решава да се подложи на операция за отслабване, след като станала 130 кила и започнала да страда от редица заболявания.

Но скоро след операцията станала вейка, даже лекарите не очаквали това. Жената започнала да сваля килограми много бързо за една година смъкнала 90 кг.

След изследвания Дънбар била диагностицирана с енцефалопатия, болест, в резултат от тежко недохранване и липса на витамини.

Сега тя трябва да приема зашеметяващите 5000 калории на ден, за да има гаранция, че получава правилните хранителни вещества, за да остане жива.

"Сметката ми за храна е феноменална – около 200 паунда на седмица. Винаги имам храна в ръцете си и винаги ям нещо. Дори се събуждам вечер, за да ям", споделя ужасената жена.

Тя споделя, че яде повече, отколкото когато е била пълна. Част от менюто й включва йогурт, яйца, сирене, три чаши кафе с мляко и купа корнфлейкс само за закуска, бисквити и желирани бонбони, месо, пиле, ядки и бонбони през останалата част на деня и огромно парче торта късно вечер.

Сега тя е 50 кг, но трябва да продължава да яде колкото се може повече, за да е сигурна, че  качва килограми.