Променят движението по ул. "Иван Асен II" заради ремонт

Мисия София

07-03-2013, 11:15

Снимка:

Google

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

За близо 2 месеца забраните ще влизат в сила на 6 етапа

Временна промяна в организацията на движение по по столичната ул. "Иван Асен II" се въвежда във връзка с ремонт, съобщават от Столична община.

Промените са във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Иван Асен ІІ" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Светослав Тертер".

Във връзка с това се забранява влизането на превозни средства и престоят и паркирането на 2.50 м от южната страна на пътното платно на ул. "Иван Асен ІІ", както следва:

1 етап – от 6 март до 18 март на 3 подетапа по ул. "Иван Асен ІІ" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Виктор Юго"; 2 етап – от 18 март до 25 март на 2 подетапа по ул. "Иван Асен ІІ" между ул. "Виктор Юго" и ул. "Загоре; 3 етап – от 25 март до 1 април на 2 подетапа по ул.
"Иван Асен ІІ" между ул. "Загоре" и ул. "Николай В. Гогол"; 4 етап – от 1 април до 8 април на 2 подетапа по ул. "Иван Асен ІІ" между ул. "Николай В. Гогол" и ул. "Тича"; 5 и 6 етапи – от 8 април до 17 април на 2 подетапа кръстовище ул. "Иван Асен ІІ" - ул. "Мизия" - ул. "Светослав Тертер".

"Център за градска мобилност" ЕАД ще закрие паркирането на паркинг "зелена зона" и "служебен абонамент" по ул. "Иван Асен ІІ" за горепосочените време и места.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен