"Червената шапчица" Сантра дебютира в Пловдив

Пловдив Лайф

07-03-2013, 13:46

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата разказва за своето ново парче и кариерата й като актьор

Дебют на пловдивска сцена направи Сантра миналата вечер. С нея пред публиката излязоха и сладките танцьорки от балет "Makosa nostra".

Типично в свой стил певицата се появи с тениска и кецове, но успя да изненада и с неочакван аксесоар, който скриваше дългата и плитка.

"Не съм фен на шапките, но тази определено ми е любима", коментира тя.

За момент бихме я оприличили на "Червената шапчица". Но къде е "Кумчо Вълчо"?! Сантра не пожела да отговори на този така любопитен въпрос. Слухът е, че в момента Сантра е щастливо обвързана със зъболекар на име Стефан. Двамата са заедно от 4 години, но засега нямат планове за бебе.

Певицата е всестранно развита личност. Занимава се с музика, но се справя добре и като водещ на телевизионно предаване. Точно тази работа я е направила по-отговорна, научила я е на търпение и работа в екип.

Следващият и ангажимент е в късометражния филм "Шшшт, попей ми".  Актьорството й харесало адски много, но за момента не мисли да се занимава с това. Сега залага предимно на музикалното си развитие. Сантра го доказа с пускането на новото си самостоятелно парче "Нещо по-добро". За последните 10 години това е единствената й солова песен.

"Тя се появи в най-правилния момент. Винаги се стремя към нещо по-добро, по-добро и т.н. Всеки е успял човек доколкото той се смята за такъв. Аз не мисля, че съм успяла!", допълва певицата.