Извергът от "Западен парк" пробвал да запали бившето си гадже

Арестуваният за убийството на бременната Петя и друг път посягал на момиче

Арестуваният за убийството на 20-годишната Петя Тодорова - Емил Азов - Бомбата, се е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012-а година, съобщава БНР, позовавайки се на близки до разследването.

Зловещият опит се е случил на същото място в "Западен парк", където е извършено убийството на 20-годишната Петя. Тогава Емил залял с бензин 17-годишното момиче и опитал да го запали.

Попречил му обаче другият арестуван вчера Михаил. Преди това Азов стрелял с газов пистолет по приятел на непълнолетното момиче, причината за агресията му била, че девойката решила да сложи край на връзката им.

Предстои двата случая да бъдат обединени, съобщиха разследващи.

Както е известно преди ден бе открит труп на 20-годишно момиче в района на столичния Западен парк. В последствие беше разкрита и самоличността на убитата – Петя Тодорова, която е била бременна.

В неделя младата жена съобщила на 24-годишният Михаил и 20-годишният Емил, които са имали интимни контакти с нея, че е бременна.

Михаил и Емил извикали жената на среща, отишли в дома на Емил, а после в парка, където я убили. При убийството е имало юмруци и ритници, после я напъхали в шахта.

Според полицията Михаил е съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил. Двамата са познавали терена, където е извършено престъплението.

Нито един от двамата не е заявил, че съжалява за извършеното убийство.