Акулите губят още двама за ЦСКА

Спорт

07-03-2013, 14:46

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ситуацията е неприятна, но въпреки това няма да се предаваме - смята Петър Колев

След като стана ясно че Гаел няма да може да играе срещу ЦСКА, на днешната тренировка нови двама футболисти на Черноморец отпаднаха от групата за мача. Това са Лъчезар Балтанов и Тихомир Трифонов. Така бургазлии ще излязат с доста редуциран потенциал срещу столичани.

Ето какво заяви по повод предстоящия мач в неделя помощникът на Херо Петър Колев:

„Днешната тренировка не беше добра за отбора, тъй като двама наши основни футболисти получиха контузии. Това са Лъчо Балтанов и Тихомир Трифонов. Явно напрежението от изминалия мач и натоварването в него е дошло в повече на някои. Заедно с другите контузени играчи, които не можехме да използваме до момента, групата за мача с „ЦСКА“ ще бъде изключително ограничена. Исуф Уатара пристигна снощи, но от месец не е водил никакъв тренировъчен процес. На него едва ли ще можем да разчитаме. Знаете за контузията на Фо-Поре. Той беше на лечение във Франция. От вчера е при нас, но все още не е напълно възстановен и ще започне тренировки с отбора от средата на другата седмица. Гаел също няма да бъде на разположение. Лорис Арно се представя добре в тренировъчния процес, но все още не сме го видели в контролна среща и затова можем само да гадаем как би се представил ако излезе на терена. Ситуацията е неприятна, но въпреки това няма да се предаваме. Отиваме да играем като равни и ще се опитаме да вземем нещо от мача.

Не знам какво е положението в „ЦСКА“, а и не ме интересува, но не искам да пожелавам на никой да е в сегашното положение на „Черноморец“, по отношение на кадровия потенциал. Ще се опитаме да противодействаме по някакъв начин. Проведохме разговори с футболистите след мача с Левски, в които се опитахме да им обясним, че срещу отбори като „Левски“ и „ЦСКА“ не може да се играе с такова напрежение, и че в крайна сметка те не са такива страшилища. Смятам, че всеки лично за себе си трябва да се мотивира, да излезе от тази ситуация, и да помогне на отбора в предстоящия двубой” завърши треньорът.

Черноморец ще тренира и утре в Бургас, след което заминава за столицата, където също ще проведе една тренировка. След нея ще се знае на кого може да се разчита в мача от втория пролетен кръг срещу армейците.