Марешки: Славов правеше далавери с Кокала, сега да ходи при него

Спорт

07-03-2013, 19:48

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Няма да спонсорирам ЦСКА, след Локо (Пд) приключвам с футбола, гарантира аптекарският бос

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки отрече пред Sportline.bg появилите се информации в медийното пространство, че ще остави "смърфовете", за да спонсорира ЦСКА. Тези твърдения дойдоха от изказване на вече бившия шеф на фен клуба на Локо - Костадин Славов. Последният нападна словесно Марешки, а бизнесменът му отвърна подобаващо.

"Този господин, Славов ли беше, как беше, не ми е на нивото да го коментирам. Него феновете на Локомотив го изгониха, не аз. Трябва ли да коментирам всеки от улицата, който каже нещо по мой адрес? Няма да ходя в ЦСКА. Ако си тръгна от Локо, няма да се занимавам повече с футбол. Аз съм в перфектни отношения с публиката на клуба ни. Поискаха от мен една сума за издръжката на отбора, аз давам 2-3 пъти по-голяма. Изпълнявам си задълженията, хората са доволни", каза Марешки.

"Този Костадин Славов не е удовлетворен, защото разкрих далаверите му с бившия треньор Емил Велев, който съсипа Локомотив. Кокала разби отбора. Славов да си ходи при него в Локо (София) и двамата за ръчичка в "Б" група. Аз съм оптимист за Локо, за нашето Локо от Пловдив. Винаги съм оптимист, за всичко", добави бизнесменът.