Времето - 17 градуса за 8 март

Животът

07-03-2013, 21:06

Снимка:

FACEBOOK, КРАСИВ СМОЛЯН

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ще бъде по-топло от обичайното за сезона

По-топло от обичайното за началото на март ще е времето през следващото денонощие. Максималните температури ще са между 12° и 17°, минималните ще варират от 3° до 8°.

През нощта ще остане предимно облачно и на отделни места, главно в Южна България, ще превали слаб дъжд. През деня от запад облачността временно ще се разкъса, но над източната половина от страната ще остане предимно значителна и на места там ще има слаби превалявания от дъжд.

Над планините облачността ще се задържи значителна и на отделни места ще превали слабо - в районите с надморска височина под 2000 метра - дъжд, по най-високите части на Рила и Пирин - сняг. Ще духа умерен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра ще е около 2-3 градуса над нулата.

През следващите три дни ще бъде предимно облачно. На отделни места ще превали слаб дъжд, ще има и временни разкъсвания и намаления на облачността. Ще остане топло за сезона с минимални температури между 3° и 8° и максималните между 13° и 18°.