Атриумите на мола се превръщат в сцена за млади талатни

Бургас Лайф

08-03-2013, 06:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

20% отстъпка за дамите на 8 март в мола

Спектакли, концерти и други прояви ще радват клиентите през март

Със спектаклите и инициативите на своите различни клубове и школи в един от моловете в града ще гостува Младежкият културен център в града през целия месец март.

През първия месец от пролетта атриумите му са на разположение на формациите от Младежкия културен център.

На 7 март от 18:00 ч. ще бъде представена хоровата школа „Милка Стоева” с ръководител Светла Стоева и корепетитори Лили Бедросян и Мариета Секлемова.

На 18 март ще се проведе финалният етап на третия детски конкурс за рисунка „Пролет над Бургас”.

Тази година той се провежда под мотото „Красив град – усмихнати хора!”. Конкурсът вече е стартирал и картините на децата се приемат в Младежки културен център до 15 март. Три дни по-късно те ще бъдат експонирани в мола.

Класираните на I, II и III място от всяка възрастова група ще бъдат наградени с предметни награди и грамоти. Грамоти за участие ще получат и останалите класирали се малки художници.

Откриването на изложбата и награждаването са насрочени за 18:00 ч. на 18 март.

На 22 март от 16:00 ч. пъстър детски концерт ще поздрави посетителите на мол  Galleria Burgas с настъпването на пролетта. Своята завладяваща енергия ще пренесат на сцената децата от спортен клуб „Бляк Стайл Дюн” с ръководители Петя Стойкова и Христо Андонов.

В концерта са включени изящните изпълнения на балетна школа „Звездици” с ръководител Надежда Величкова и виртуозният детски цигулков ансамбъл „Звездички” с художествен ръководител Едуард Василев.