Закопчаха петима с наркотици само за ден

Крими

08-03-2013, 11:41

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивските полицаи проведоха няколко акции

Петима с наркотици спипаха само за ден в Пловдив.

В сряда полицаи от Първо РУП открили четири пликчета с 0.837 грама марихуана у 22-годишен мъж.

В апартамент на бул. "Александър Стамболийски" служители попаднали на 6 пликчета с 4 грама амфетамин на прах, 0.193 грама марихуана и електронна везна със следи от марихуана. В хода на проверката е установено, че дрогата е съхранявана в жилището от младия мъж и 21-годишен негов приятел. И двамата са известни на полицията, задържани са за 24 часа.

Отново вчера криминалисти от Второ РУП при полицейска проверка на ул. "Съгласие" заловили 17-годишно момче, от когото иззели електронна везна с остатъци от марихуана, а при последвалото претърсване в дома му намерили пликчета с 12.051 грама марихуана. Непълнолетното момче е задържано в следствения арест за 72 часа.

Около 21 часа пък полицаи от Шесто РУП заловили 20-годишна от Асеновград, осъждана за кражба, с 0.06 грама марихуана и 6.5 мл метадон хидрохлорид. Установено е,че наркотичните вещества момичето е получило пловдивчанин, който е известен на полицията и осъждан за притежание на дрога и за кражба. В къщата му на ул. "Сполука" полицаите открили 5 шишенца с общо 45 мл метадон хидрохлорид.