Димчо Ненов очаква сериозен сблъсък в Етрополе

Спорт

08-03-2013, 12:59

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Треньорът е категоричен, че нищо друго освен победата не би го удовлетворила в този двубой

На редовната си пресконференция преди всеки двубой от поредния кръг в Б футболната група, старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов изрази мнение, че отборът му е изправен пред сериозно изпитание.

-Отборът на Етрополе е изграден от млади и научени футболисти. Те са един от най-младите като възраст тимове и аз смятам, че това е правилният път за развитие. Ето защо очаквам труден двубой. Плюс за отбора е и това, че треньор е опитен специалист като Петър Пенчев, който е и сред националните селекционери. Той присъства на мача ни с Видима и тъй като не играхме добре в този мач мисля че може да сме го подвели – пошегува се Ненов.

За гостуването в Етрополе двама футболисти са с травми. Със сигурност пропуска двубоя един от героите на мача с Видима – Цветомир Цанков, който е с разтежение и ще отсъства до края на месеца. С проблеми е Стамен Ангелов, който също е под въпрос за двубоя, но има шанс да попадне в групата, която ще бъде определена по-късно днес.

Въпреки сериозния съперник, Ненов е категоричен, че нищо друго освен победата не би го удовлетворила в този сблъсък.

Отборът заминава утре сутринта за Правец, където ще проведе една пълноценна тренировка. Мачът с Чавдар Етрополе е в неделя от 15.30 часа на градския стадион.