Само в SL: Сгащиха Локо (Сф) за фалшифициране на документи

Спорт

08-03-2013, 13:30

Автор:

Явор Пиргов

Всичко от Автора

Бивш треньор осъди "железничарите", лицензът в "Надежда" пак е под въпрос

Тъмни облаци отново надвиснаха над Локо (София), а на бял свят излезе поредния гаф на “железничарите”. Лицензът на тима от “Надежда” отново е поставен под въпрос, след като хората на Николай Гигов загубиха дело от свой бивш служител, разбра Sportline.bg. На 6 март 2013 година състав на Софийски районен съд със съдия Владимир Вълков взе решение по казуса с бившия кондиционен треньор на Локомотив – Красимир Пунчев.

Специалистът бе на работа в клуба преди две години, но бе уволнен, а проблемът е, че така и не получи заработеното. Той не успя да стигне до споразумение с бившите си работодатели и се наложи да потърси правата си пред Темида. В крайна сметка правдата възтържествува и съдът постанови “железничарите” да заплатят цялата сума по иска, както и разноските по делото, като общата стойност е в размер на около 15 хиляди лева, като по сумата ще бъдат наложени лихви за определения период.

Най-страшното в случая обаче не са парите, които трябва да платят от Локомотив, а резултатите от разследването, което бе проведено в хода делото. Оказа се, че в тима от “Надежда” са опитали да спестят плащането с предоставянето на фалшифи документи и подправени подписи и ордери за разплащане. Вещото лице натоварено с проверката категорично установява незаконните действия и точно това лепва срамното петно на Николай Гигов и подопечните му.