Христо Мутафчиев във "Факторът Кошлуков"

Общество

08-03-2013, 13:51

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Енергийният експерт Стефан Гамизов ще коментира важните за обществото теми

Председателят на съюза на артистите Христо Мутафчиев ще е специалният гост на "Факторът Кошлуков" тази събота.

Обичаният актьор ще коментира всички актуални теми в културните среди, бъдещите проекти, както и скандалите в театъра. В откровен разговор с водещия Емил Кошлуков шефът на артистите ще сподели своето мнение и за последните събития в страната.

На кръгла маса по темата "Българската икономика след политическата криза" ще се съберат бившият председател на КФН Петър Чобанов и проф. Чавдар Николов.

На горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков ще седне и председателят на управителния съвет на "Минстрой Холдинг" Николай Вълканов.

Той ще даде отговори на въпросите какви са перспективите пред България, как реагират инвеститорите и накъде да поеме страната.

В студиото ще бъде и енергийният експерт Стефан Гамизов, с когото ще се дебатира по важните за обществото теми от последните дни.

"Факторът Кошлуков" ще отговори и на въпроса какви са реалните размери на скандала в НЗОК. От главния секретар на БЛС Димитър Ленков  и адв. Пламен Таушанов ще научим готвят ли се нови протести, ще се промени ли здравният модел у нас и какви са верните ходове.